Documental “El dret a Gaudir”

[CATALÀ]

eldretagaudir_cartel

Amics i amigues ens complau anunciar que hem finalitzat la producció del documental el “Dret a Gaudi(r)” i que el podeu veure online!

“El dret a Gaudír” és un curtmetratge documental que descriu el conflicte entorn el nou projecte municipal sobre el Park Güell. Volem ajudar a trencar el silenci sobre aquesta iniciativa municipal, la qual convertirà un bosc urbà, espai de descans veïnal i trobada artística, emblema de la història de Barcelona, en un museu privat.

El documental és fruït de la feina de la productora independent Cronovan Studio (www.cronovan.com) en col·laboració amb la Plataforma Defensem el Park Güell (https://defensemparkguell.wordpress.com) per tal que serveixi d’instrument contra l’imminent tancament del Park Güell, previst pel 25 d’octubre de 2013.

És per això que, si voleu fer alguna donació pels costos de rodatge, ho podeu fer a través de:

1. Ingrés a Número de compte (TriodosBank).
Concepte: El Dret a Gaudir.
Beneficiari: Cronovan Studio.
14(nou)1 0001 22 2(zero)737470(un)2

2. Paypal:

donar

Ajudeu a difondre la campanya de finançament del documental, així com l’acció del 26 d’octubre a les 11:30h al Park Güell en contra del tancament de l’obra de Gaudí. Passeu aquest correu per a què arribi al major nombre de gent possible!

Salut!
—————————————————————————————————————————————
[CASTELLANO]

eldretagaudir_cartel

Amigos i amigas nos complace anunciar que hemos finalizado la producción del documental el “Dret a Gaudi(r)- El derecho a disfrutar” y que lo podéis ver online!!

“El dret a Gaudír- El derecho a disfrutar” es un cortometraje documental de investigación que describe el conflicto en torno el nuevo proyecto municipal sobre el Park Güell. Queremos ayudar a romper el silencio sobre esta iniciativa municipal, la que convertirá un bosque urbano, espacio de descanso vecinal y encuentro artístico, emblema de la historia de Barcelona, en museo privado.

El documental es fruto del trabajo de la productora independiente Cronovan Studio (www.cronovan.com) en colaboración con la Plataforma Defendamos el Park Güell (https://defensemparkguell.wordpress.com) para que sirva de instrumento contra el inminente cierre del Park Güell, previsto para el 25 de octubre del 2013.

Es por esto que, si queréis hacer alguna donación para cubrir los costes del rodaje, lo podéis hacer a través de:

1. Ingreso a Número de cuenta (TriodosBank).
Concepto: El Dret a Gaudir.
Beneficiario: Cronovan Studio.
14(nueve)1 0001 22 2(cero)737470(uno)2

2. Paypal:

donar

Ayudarnos a difundir la campaña de financiación del documental, así como la acción el 26 de octubre a las 11:30h en el Park Güell en contra del cierre de la obra de Gaudí. Compartir este correo con vuestras amistades para que llegue al máximo numero de gente posible!

Salud
Anuncis

2 pensaments sobre “Documental “El dret a Gaudir”

  1. Retroenllaç: El dret a Gaudir | Don José María Nadie

  2. Retroenllaç: El dret a Gaudí(r)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s