Documental “El dret a Gaudir”

[CATALÀ]

eldretagaudir_cartel

Amics i amigues ens complau anunciar que hem finalitzat la producció del documental el “Dret a Gaudi(r)” i que el podeu veure online!

“El dret a Gaudír” és un curtmetratge documental que descriu el conflicte entorn el nou projecte municipal sobre el Park Güell. Volem ajudar a trencar el silenci sobre aquesta iniciativa municipal, la qual convertirà un bosc urbà, espai de descans veïnal i trobada artística, emblema de la història de Barcelona, en un museu privat.

El documental és fruït de la feina de la productora independent Cronovan Studio (www.cronovan.com) en col·laboració amb la Plataforma Defensem el Park Güell (https://defensemparkguell.wordpress.com) per tal que serveixi d’instrument contra l’imminent tancament del Park Güell, previst pel 25 d’octubre de 2013.

Salut!
—————————————————————————————————————————————
[CASTELLANO]

eldretagaudir_cartel

Amigos i amigas nos complace anunciar que hemos finalizado la producción del documental el “Dret a Gaudi(r)- El derecho a disfrutar” y que lo podéis ver online!!

“El dret a Gaudír- El derecho a disfrutar” es un cortometraje documental de investigación que describe el conflicto en torno el nuevo proyecto municipal sobre el Park Güell. Queremos ayudar a romper el silencio sobre esta iniciativa municipal, la que convertirá un bosque urbano, espacio de descanso vecinal y encuentro artístico, emblema de la historia de Barcelona, en museo privado.

El documental es fruto del trabajo de la productora independiente Cronovan Studio (www.cronovan.com) en colaboración con la Plataforma Defendamos el Park Güell (https://defensemparkguell.wordpress.com) para que sirva de instrumento contra el inminente cierre del Park Güell, previsto para el 25 de octubre del 2013.

Salud

2 pensaments sobre “Documental “El dret a Gaudir”

  1. Retroenllaç: El dret a Gaudir | Don José María Nadie

  2. Retroenllaç: El dret a Gaudí(r)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s